Press ESC to close

Antirid ochi: cum să-l alegi pe cel mai eficient?

Antirid ochi. Conturul din jurul ochilor este prima zonă a feței unde apar primele linii fine: “talpa gastii” cum le mai numim. Odată cu vârsta și în funcție de genetica sa, pungile sau cearcanele pot de asemenea, să stabilească și să întunece aspectul fetei. Cum să alegi un contur anti-îmbătrânire al ochilor?

Răspunsul dermatologului nostru: Isabelle Catoni.

antirid ochi

Clipirea neîncetată a ochilor, pielea subțire și suprasolicitată … Zona din jurul ochilor este suprasolicitata pe parcursul zilei. După cum explică Isabelle Catoni: „Zona din jurul ochiului are hipodermă mică, ceea ce înseamnă puțină grăsime, iar mușchiul este foarte subțire. Este partea cea mai mobilă a feței, ceea ce duce la îmbătrânirea timpurie a pielii”. Astfel, începând de la varsta de douăzeci, de ani, liniile de deshidratare apar sub pleoapa inferioară sau colțul ochiului. Stilul de viață, soarele, tutunul sau genetica au, de asemenea, un impact asupra aspectului acestor riduri și linii fine.

Gesturi cand punem un antirid ochi: reflexe pentru a vă păstra tineretea

La 20 de ani, puține femei au riduri. Cu toate acestea, în acest moment trebuie să începem să adoptăm reflexele potrivite pentru a ne păstra tineretea. Sfatul dermatologului Laurence Netter pentru a preveni apariția semnelor de vârstă.

Cum să preveniți ridurile sub ochi si ce antirid ochi sa folositi?

Aplicarea si ingrijirea cu o crema de contur antirid pentru ochi ajută la păstrarea acestei zone sensibile. “„Fiecare individ are o problemă diferită. Conturul ochilor poate avea cercuri întunecate, pot fi pigmentate sau încrețite. Deci trebuie să alegeți un tratament care să se potrivească nevoilor dvs. ”, spune dermatologul. Alte modalități de a proteja această parte a feței includ:

1.Purtând ochelari de soare: „este esențial să protejăm ochii de lumină, imediat ce primele raze apar pentru a împiedica ochii să se rideze”, insistă expertul în piele.

2.Tutunul este o altă sursă de îmbătrânire a conturului ochilor: „nu numai că fumul provoacă riduri a ochilor, dar in general, țigara provoacă o dezoxigenare globală a corpului”. Prin urmare, este recomandat să nu mai fumezi … Avis fumatorilor!

3.Apoi, dermatologul sfătuiește pe cei care suferă de cearcane de a evita să bea lichide la culcare: „Noaptea, evitați ceaiurile din plante sau paharul cu apă pe noptiera de noapte. Când stai culcat, drenajul limfatic nu funcționează. Drept urmare, te trezești cu ochii umflați. Așa că opriți apa după cină”.

4.În cele din urmă, o dietă echilibrată ajută la păstrarea vazului: „Pentru vaz consuma afine și rodie bogate în vitamina A, seara sunt preferate mesele ușoare fără grăsimi, legumele ( portocalele ) și fructele crude ( verdele ) ambalate cu vitamine au proprietăți antioxidante care promovează pielea de protecție a barierelor “, explică Isabelle Catoni.

Cearcane, cercuri întunecate, linii fine: ce antirid de ochi anti-îmbătrânire ar trebui să alegeți?

Conturul ochilor este o sursă de multe probleme. Un aspect obosit, întunecat sau umflat dă un aspect trist sau îmbătrânit. Pentru a rebooster această zonă, ne bazăm pe o îngrijire adecvată.

  • Pentru a scuti buzunarele: „trebuie să alegeți un tratament decongestionant bazat pe ulei esențial de hamamelis. (Alunul vrajitoarelor de exemplu), care poate fi pastrat la frigider pentru un efect răcoritor și astringent. Perfect pentru un efect anti-oboseală”.
  • Pentru a hidrata liniile fine sau un contur ușor prea uscat al ochilor. „Uleiul esențial de trandafir este un bun aliat””.
  • Pentru a lumina un cearcan întunecat pigmentat: „vom paria pe o îngrijire cu vitamina C care scad intensitatea pigmentării””.
  • Pentru a corecta conturul ochilor atunci când aveți pielea grasă. „In acest caz, adăugați uleiuri esențiale de lavandă sau arbore de ceai in crema dvs. dimineața””

Antirid-ul din jurul ochi-lor: de la ce vârstă?

Primele semne de îmbătrânire în jurul ochiului pot apărea foarte devreme. Deci nu pierdeți timpul și integrați aplicarea unui contur de ochi în rutina dvs. zilnică. În jurul vârstei de 22-23 de ani, când simptomul perturbă. Indiferent dacă este vorba de pungi sau cearcane, se poate incepe aplicarea cremei in jurul ochilor. În mod similar, atunci când liniile fine apar în jurul vârstei de 28-30 de ani. Nu trebuie să așteptați ci incepeti să aplicați dimineața și seara un contur antirid al ochilor. Inainte ca aceste pliuri sau riduri fine să se transforme în riduri mai adânci,” recomandă dermatologul.

Ridurile “Talpa gastii”: sfaturi pentru a le șterge

Dacă unii le consideră fermecătoare, alții ar face orice pentru a le sterge! Ridurile din jurul ochiului – sunt primele care apar pe față. Cum să scapi de ea pentru a găsi un aspect nou? Vedeti sfaturile dermatologului Marie-Thérèse Bousquet.

Cum se aplică conturul ochilor?

Pentru a optimiza efectele unui tratament anti-îmbătrânire al conturului ochilor. Aplicați-l pe pielea uscată dimineața și seara, cu gesturi din colțul interior al ochiului spre exterior. O cantitate mică este suficientă. Deoarece este un produs concentrat care este absorbit prin atingere si masaj ne sfatuieste Isabelle Catoni.

antirid ochi