Press ESC to close

Parfumul pentru par care te fac irezistibila si capete ce se intorc in urma ta!

Parfumam părul ? Da, dar nu cu orice, cu un parfum foarte special pentru a nu ne deteriora fibra de păr. Iată selecția noastră de parfumuri pentru păr pentru a face ati face cumpărăturile incepand de astăzi. Alegeti cu ajutorul nostru parfumul pentru par care t-i se potriveste!

Este un ritual de frumusețe ancestrală pe care trebuie sa îl repetăm în fiecare dimineață și pe care sa nu-l omitem pentru nimic în lume: a ne parfuma. Parfumul preferat, pe care-l dam pe gât, la încheieturi și chiar pe păr – sunt gesturi care au devenit reflexe si obiceiuri de-a lungul timpului. Și totuși, ceva nu este în regulă în această rutină pe care tocmai am descris-o. Într-adevăr, nu este recomandat să pulverizăm parfumul nostru tradițional pe părul nostru, cu riscul de a-l deteriora. Cu toate acestea, nu este prea târziu să ne schimbăm obiceiurile. Pentru a-l înlocui, există parfumuri special concepute pentru podoaba noastra capilara. Un expert în parfumuri de la Maison Chanel vorbește despre aceste parfumuri pentru păr.

CE ESTE UN PERFUM PENTRU PĂR?

Parfumurile pentru păr sunt considerate produse generoase « în sensul că fiecare mișcare a capului sau a părului dezvăluie și împărtășește parfumul cu anturajul său ». Dar concret, ce le diferențiază de celelalte parfumuri? Aceste parfumuri specifice se disting prin formula lor a cărei bază contine mai puțin alcool – sau chiar fără alcool. Scopul? Pentru a nu agresa părul, mai precis uscandu-l sau deteriorandu-l în timp. În plus, această formulă este în general îmbogățită cu « un ingredient emolient: ne lipicios care ne lasă părul mătăsos și moale, fără să-l ingreuna », explică expertul. Ca atare, este deci posibil să îl utilizați zilnic. Unele sunt chiar create pentru a se potrivi cu mirosurile noastre preferate, indiferent dacă este un parfum floral, lemnos sau chiar citrice. Nu în ultimul rând, sunt o alternativă excelentă pentru cei care nu doresc, dintr-un motiv sau altul, să se parfumeze pe piele.

CUM SE APLICĂ CORECT PERFUMUL PENTRU PAR?

Diferenta dintre parfumul tradițional și parfumul capilar este ca nu se pulverizeaza in aceleasi zone ale corpului. Parfumul pentru păr se pulverizeaza printr-un gest mai generos și mai larg. Desigur, îl puteți pulveriza în fața dvs. pentru a trece prin norul de parfum. Părul va capta apoi toate moleculele parfumului din aer. ”

Pentru a nu ajunge la părul uscat și agresat de alcoolul prezent în parfum, apelați la bruma nealcoolică, destinată în special părului. Marile nume din parfumerie cu cele mai bune vândute parfumuri, precum Angel, N ° 5, Allure, Coco Mademoiselle, Chance, Miss Dior sau J’adore en brumes pour cheveux. Pentru credincioșii parfumului lor fetiș, această alternativă este ideală, deși rămâne puțin scumpă. Puteți opta, de asemenea, pentru produse două în unu, care sunt perfecte pentru toate femeile. Din ce în ce mai multe mărci cosmetice oferă uleiuri de păr parfumate, care oferă și o acțiune specifică. Ele pot proteja, hrăni, străluci…

SELECȚIA NOASTRĂ A CELOR MAI BUNE PERFUMURI PENTRU PĂR

I

1.N°5 PARFUM PENTRU PAR, CHANEL

parfumul pentru par

Inspirat de buchetul floral al parfumului N ° 5, acest parfum de păr este îmbogățit cu miros de trandafir și iasomie activă într-o sticlă tranparenta mata cu linii iconice.

2.PARFUM PENTRU PAR, EAU DE RIHLA, DYPTIQUE

parfumul pentru par

O adevărată invitație de călătorie, acest parfum lasă un voal impalpabil, dar pronunțat pe păr. Avantajul său? Este îmbogățit cu ulei de camelie hrănitor și protector.

3.BRUMA PENTRU PAR, SANTAL ROYAL, GUERLAIN

parfumul pentru par

Un parfum cu aroma de lemn amestecat cu note florale de iasomie și trandafir ce compune această brumă de păr pentru un rezultat elegant și aerisit.

4.HONEY INFUSED PERFUME, GISOU

Infuzat cu miere, acest parfum pentru păr este inspirat din parfumul emblematic al mărcii cu note florale.

5.BRUMA PARFUMATA CORP & PAR, ANGEL, MUGLER

Această brumă proaspătă și legeră îți completează rutina de a te parfuma și se imbină excelent cu fratele său mai mare: Angel.

6.BUMA DE PARFUM PENTRU PAR, GRIS DIOR, DIOR

Această brumă pentru păr impregneaza părul cu notele îndrăznețe ale parfumului Gris Dior. Plusul său? pe langa mirosul exceptional de parfum, da stralucire parului.

7.PARFUM PENTRU PAR, BLANCHE, BYREDO

Acest parfum pentru păr eliberează o brumă de puritate proaspătă și lejeră pentru toată ziua.

8.BRUMA PENTRU PAR, DYLAN TURQUOISE, VERSACE

parfumul pentru par

Parfumul senzual Dylan Turquoise se transformă într-o brumă parfumată pe păr cu note florale.

9.PERFUMUL DE PĂR, BALMAIN

Acest parfum subtil pentru păr este compus din elixir organic de argan și proteine de mătase. Ne place designul sticlei elegante și capacul magnetic.

10.PARFUM DE PAR, LOVE DON’T BE SHY, BY KILLIAN

Combinație blândă de parfum și îngrijire a părului, acest produs ce se pulveriza pe păr promite să-l hidrateze și să-l protejeze.