Press ESC to close

Erborian, Magia Îngrijirii Coreene pe Blogul IrinaGlamour

Salutare dragilor cititoare ale blogului IrinaGlamour! Astăzi, ne aplecăm asupra unei mărci care a cucerit lumea beauty într-un timp foarte scurt: Erborian. Originară din Coreea de Sud, această marcă este rodul întâlnirii dintre tradiționala expertiză coreeană în îngrijirea pielii și inovațiile moderne din cosmetologie.Numele “Erborian” derivă din termenii “Herbs of the Orient”, ceea ce subliniază imediat angajamentul mărcii față de utilizarea ingredientelor naturale și a extractelor de plante tradiționale din Asia. Cu o abordare holistică și o filozofie ancorată în natură, Erborian se străduiește să ofere femeilor soluții pentru o piele perfectă, folosind formule inspirate de ritualurile antice, dar adaptate nevoilor contemporane.

erborian

De la BB și CC creme, până la măști nutritive și seruri regenerante, produsele Erborian se bucură de recunoaștere la nivel mondial datorită eficienței și calității lor superioare. Fiecare produs este o invitație de a experimenta magia ritualurilor de frumusețe din Orient, adaptate secolului 21.

Așa că, dragi iubitoare de frumusețe, haideți să explorăm împreună universul Erborian și să descoperim secretele unei piele radiante și sănătoase! Mai jos va dam cateva exemple de produse Erborian pentru a te ajuta sa-ti satisfaci curiozitatea si a te ajuta sa alegi produsul care ti se potriveste tie personal:

Ordine de folosire a produselor Erborian:

 1. Curățare: Începeți cu un ulei sau balsam de curățare pentru a îndepărta machiajul și impuritățile.
 2. Tonifiere: Aplicați o loțiune tonică pentru a echilibra pH-ul pielii și pentru a o pregăti pentru etapele următoare.
 3. Ser: Alegeți un ser adecvat nevoilor specifice ale pielii dvs., fie că este vorba de hidratare, iluminare sau anti-îmbătrânire.
 4. Crema hidratantă: Aplicați crema hidratantă Erborian pentru a sigila toate ingredientele benefice și pentru a asigura o hidratare de lungă durată.
 5. Protecție solară (dimineața): Chiar dacă unele produse Erborian au SPF, este întotdeauna bine să aplicați un produs separat de protecție solară înainte de expunerea la soare.
 6. Tratament pentru ochi: Un gel sau cremă pentru ochi poate fi aplicat pentru a trata cearcănele sau liniile fine.
 7. Tratamente targetate:
 8. Mască (săptămânal sau după nevoie): O mască facială Erborian poate fi folosită pentru o hidratare suplimentară sau pentru a trata probleme specifice ale pielii.

1. Curățarea:

Curățarea este un pas esențial în orice rutină de îngrijire a pielii. Aceasta nu doar îndepărtează machiajul și impuritățile acumulate pe parcursul zilei, dar și deschide porii, pregătind pielea pentru produsele care urmează să fie aplicate. O curățare eficientă poate preveni apariția coșurilor, a punctelor negre și poate menține un aspect sănătos și luminos al pielii.

Exemplu de ulei sau balsam de la Erborian:

Unul dintre produsele populare de curățare oferite de Erborian este “Solid Cleansing Oil”. Acesta este un balsam care se transformă într-un ulei la contactul cu pielea. Combină beneficiile unui ulei de curățare cu cele ale unui balsam, oferind astfel o curățare profundă fără a lăsa pielea uscată sau tensionată. Ingredientele sale cheie sunt cocosul, care are proprietăți hidratante, și semințele de soia, cunoscute pentru efectele lor antioxidante și nutritive. Acest balsam este ideal pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apă și pentru a curăța impuritățile fără a perturba bariera naturală a pielii.

Erborian

Pentru a folosi “Solid Cleansing Oil”, luați o cantitate mică de produs și mascați-o pe pielea uscată. Apoi, adăugați apă pentru a transforma balsamul într-un ulei lejer. Masați în continuare pentru a îndepărta machiajul și impuritățile, apoi clătiți cu apă. Pielea va rămâne curată, proaspătă și hidratată.

2. Tonifierea:

După ce ai curățat pielea, tonifierea este următorul pas crucial. Tonicele ajută la echilibrarea pH-ului pielii, la îndepărtarea oricăror reziduuri rămase după curățare și la pregătirea pielii pentru a absorbi mai bine serurile și hidratantele care urmează să fie aplicate. De asemenea, multe tonice oferă beneficii suplimentare, cum ar fi hidratarea, calmarea sau iluminarea.

Iata un exemplu de lotiune de la Erborian pentru tonifierea pielii:

Unul dintre tonicele oferite de Erborian este “Yuza Double Lotion”. Această loțiune bivalentă conține două faze: una uleioasă și una acvatică. Ingredientul principal este extractul de yuzu, cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante și revigorante. Yuzu este un citric asiatic care ajută la luminarea pielii și la combatarea semnelor de oboseală.

erborian

După agitarea sticlei pentru a combina cele două faze, “Yuza Double Lotion” se aplică pe față cu ajutorul unui disc de bumbac. Pielea este imediat revitalizată, hidratată și pregătită pentru pașii următori din rutina de îngrijire.

Beneficiile includ nu doar revitalizarea și iluminarea, ci și o hidratare adâncă, lăsând pielea moale și catifelată. Datorită ingredientelor sale naturale, este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cele sensibile.

3. Serul:

Serurile sunt preparate concentrate, formulate cu molecule mici care pot penetra profund în piele, oferind un tratament țintit pentru diverse preocupări ale pielii. Ele pot aborda probleme precum deshidratarea, semnele de îmbătrânire, petele sau chiar probleme specifice ale pielii, precum acnee sau roșeață. Spre deosebire de cremele hidratante, serurile conțin o concentrație mai mare de ingrediente active și sunt concepute să lucreze la nivel celular. De aceea, sunt aplicate după tonifiere și înainte de hidratant.

Iata si exemplul nostru de ser de la Erborian:

Unul dintre serurile emblematice ale mărcii Erborian este “Ginseng Royal Super Serum”. Acest ser este îmbogățit cu ginseng roșu, un ingredient cunoscut în medicina tradițională coreeană pentru proprietățile sale revigorante și anti-îmbătrânire. Ginsengul roșu ajută la regenerarea pielii, îmbunătățind fermitatea și elasticitatea acesteia. Acest ser se concentrează pe reducerea semnelor vizibile ale îmbătrânirii, lăsând pielea fermă, tonifiată și strălucitoare.

Erborian

Pentru a folosi “Ginseng Royal Super Serum”, aplicați câteva picături pe față după tonifiere și masați delicat până se absoarbe complet în piele. Formula sa ușoară pătrunde rapid, oferind o senzație de revigorare și lăsând pielea moale și catifelată. Este un pas esențial pentru persoanele care doresc să lupte împotriva semnelor îmbătrânirii și să își păstreze pielea tânără și sănătoasă.

Pentru a folosi “Ginseng Royal Supreme Serum”, aplicați câteva picături pe față după tonifiere și mascați delicat până se absoarbe complet în piele. Formula sa ușoară pătrunde rapid, oferind o senzație de revigorare și lăsând pielea moale și catifelată. Este un pas esențial pentru aceia care doresc să lupte împotriva semnelor îmbătrânirii și să își păstreze pielea tânără și sănătoasă

4. Crema hidratantă:

Crema hidratantă este esențială pentru a sigila toate beneficiile produselor aplicate anterior și pentru a oferi pielii un strat protector împotriva agresiunilor externe, cum ar fi poluarea, vântul sau soarele. Hidratarea adecvată a pielii ajută la menținerea elasticității și fermității acesteia, prevenind apariția ridurilor premature. De asemenea, pielea hidratată arată și se simte mai sănătoasă, fiind mai puțin predispusă la iritații sau descuamare.

“Bamboo Crème Frappée” este ideală pentru pielea obosită sau stresată. La aplicare, aceasta oferă o senzație imediată de răcorire, revitalizând și energizând pielea. Se absoarbe rapid, fără a lăsa un film gras, și este potrivită pentru toate tipurile de piele.

Pentru a utiliza crema, aplicați-o pe față și gât după aplicarea serului, masând delicat până la absorbția completă. Rezultatul este o piele radiantă, plină de vitalitate și profund hidratată.

5. Protecție solară (dimineața):


Protecția solară este un pas vital în orice rutină de îngrijire a pielii, indiferent de vreme sau de anotimp. Razele UV pot cauza daune pielii în zilele noroase. Folosirea zilnică a unei protecții solare poate preveni îmbătrânirea prematură. Dar si petele de la soare insa, cel mai important, poate reduce riscul de cancer de piele. Este esențial să se aplice protecție solară în fiecare dimineață. Si să se reaplice pe parcursul zilei, mai ales dacă petreceți mult timp în aer liber sau dacă transpirați.

Exemplu de protecție solară de la Erborian:

Erborian oferă “CC Crème SPF 25”. Aceasta nu este doar o cremă de protecție solară, ci și o cremă CC (Corectare Culori). Care oferă o acoperire ușoară pentru a uniformiza și ilumina tenul. Formula sa inovatoare se adaptează la culoarea pielii, oferind un finisaj natural și luminos. În plus față de protecția SPF 25 împotriva razelor UV, “CC Crème” conține și extract de Centella Asiatica, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale de calmare și reparare.

erborian

Pentru a folosi “CC Crème SPF 25”, aplicați o cantitate mică pe față după aplicarea cremei hidratante și masează până când se adaptează la culoarea pielii tale. Este o soluție excelentă pentru zilele în care doriți protecție solară, împreună cu o acoperire ușoară și un ten perfect.

Este vital să rețineți că, deși aceasta oferă o protecție SPF, dacă veți petrece mult timp la soare, este recomandat să folosiți și o protecție solară cu un indiciu de protectie mai mare și să reaplicați în mod regulat.

6. Tratament pentru ochi:


Zona din jurul ochilor este una dintre cele mai sensibile și delicate părți ale feței noastre. Pielea din această zonă este mai subțire și, prin urmare, mai predispusă la riduri, cearcăne și pungi sub ochi. Tratamentele speciale pentru ochi sunt formulate pentru a răspunde nevoilor unice ale acestei zone. Oferind hidratare, reducerea ridurilor și diminuarea aspectului de oboseală. Este esențial să folosiți un produs dedicat pentru îngrijirea ochilor pentru a obține cele mai bune rezultate. Si pentru v-a asigura că aceasta zona delicată a ochilor este tratată cu grijă.

Exemplu de tratament pentru ochi de la Erborian:

Unul dintre tratamentele pentru ochi oferite de Erborian este “Ginseng Infusion Total Eye”. Acest tratament este îmbogățit cu ginseng, un ingredient cunoscut pentru proprietățile sale revigorante și anti-îmbătrânire. “Ginseng Infusion Total Eye” are ca obiectiv reducerea semnelor de oboseală, diminuarea pungilor și a cearcănelor, precum și netezirea ridurilor fine din jurul ochilor.

Textura sa cremoasă și ușoară este rapid absorbită, lăsând zona ochilor hidratată și revigorată. Ingredientele active din formula sa ajută la stimularea microcirculației sângelui în jurul ochilor, ceea ce poate ajuta la reducerea aspectului de cearcăne.

Pentru a folosi “Ginseng Infusion Total Eye”, aplicați o cantitate mică de produs pe degetul inelar și masați delicat în jurul ochilor. Evitând contactul direct cu ochii. Folosiți dimineața și seara pentru cele mai bune rezultate.

7. Tratamentele targetate:

În românește, expresia “tratamente targetate” poate fi tradusă sau înțeleasă ca “tratamente țintite“, “tratamente specificate“, “tratamente focalizate” sau “tratamente direcționate“. Toate aceste variante subliniază ideea că tratamentul este destinat unei anumite probleme sau zone specifice.

Aceste produse sunt concepute să abordeze probleme specifice ale pielii, cum ar fi petele, ridurile sau acneea. Pot fi seruri, uleiuri, esențe sau măști. Si sunt de obicei formulate cu concentrații mai ridicate de ingrediente active pentru a oferi soluții rapide și eficiente pentru problemele pielii. Este esențial să alegeți tratamente targetate în funcție de nevoile unice ale pielii dumneavoastră. Si să le integrați în rutina de îngrijire la momentul potrivit pentru a maximiza eficacitatea lor.

Exemplu de tratament targetat de la Erborian:

Un produs popular de la Erborian care se încadrează în această categorie este “Camellia Essence Oil”. Acest ulei esențial este îmbogățit cu ulei de camelie, cunoscut pentru proprietățile sale nutritive și de hidratare. Uleiul de camelie ajută la restabilirea barierei lipidice a pielii, oferind astfel hidratare și elasticitate. De asemenea, este excelent pentru reducerea ridurilor fine și a altor semne de îmbătrânire.

“Camellia Essence Oil” are o textură luxoasă care se absoarbe rapid, lăsând pielea catifelată și strălucitoare, fără a fi grasă. Acest produs poate fi folosit singur sau în combinație cu alte produse de îngrijire pentru a potența beneficiile lor.

Pentru a utiliza “Camellia Essence Oil”, aplicați câteva picături pe față și gât, masând delicat pentru a ajuta la absorbție. Poate fi folosit atât dimineața, cât și seara, înainte de cremă sau ca tratament de noapte pentru o hidratare intensă.

7. Mască (săptămânal sau după nevoie)

Măștile faciale reprezintă un pas esențial în îngrijirea pielii, oferind un tratament intensiv pentru diverse probleme ale pielii, de la hidratare la exfoliere sau purificare. Acestea sunt adesea utilizate săptămânal sau ori de câte ori simțiți nevoia unui tratament suplimentar pentru ten.

Exemplu de mască de la Erborian: Masca Bamboo Waterlock.

Aceasta este o mască-gel hidratantă ce oferă o infuzie de hidratare intensivă pielii, lăsând-o plină de viață și catifelată. Formula sa este bogată în extract de bambus, cunoscut pentru proprietățile sale de reținere a apei, oferind astfel hidratare profundă și durabilă.

Cum se utilizează:

 1. Aplicați un strat generos pe fața curată și uscată, evitând zona ochilor.
 2. Lăsați masca să acționeze timp de 10-15 minute pentru a permite ingredientelor să pătrundă în piele.
 3. Clătiți cu apă caldă sau îndepărtați excesul cu ajutorul unei dischete demachiante, în funcție de preferințe.
 4. Utilizați-o de 1-2 ori pe săptămână sau ori de câte ori simțiți nevoia unei hidratări suplimentare.

Incorporarea unei măști, precum cea de la Erborian, în rutina de îngrijire a pielii poate ajuta la menținerea sănătății și a frumuseții tenului, oferind un moment de răsfăț în confortul propriei case.

Dragi cititoare și cititori ai blogului IrinaGlamour, încurajez fiecare dintre voi să vă tratați pielea ca pe cea mai prețioasă operă de artă pe care o aveți. Investiția în produse de calitate și dedicarea timpului necesar pentru a vă îngriji de ten vor avea ca rezultat nu doar o piele frumoasă, ci și o încredere de sine sporită.

Să ne amintim mereu că frumusețea autentică vine din interior. Iar produsele pe care le folosim sunt instrumente menite să ne ajute să evidențiem acea strălucire interioară. În încheiere, vă doresc ca fiecare zi să fie una în care vă simțiți și arătați fabulos, cu ajutorul sau fără produse de îngrijire. Fiecare dintre voi este unic și special în felul său. Strălucește și lasă lumea să vadă frumusețea ta autentică!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *