Press ESC to close

3 Sfaturi de make-up pentru o privire luminoasa

Dacă ai crezut că trebuie să fii un make-up profesionist pentru a putea să-ți faci un machiaj stilat, mai gândește-te inainte. Magali Marx, make-up artist Clarins, explică cum să procedezi.

Rezumat:

1.Joaca-te cu fardurile si culorile in contrast

2.Utilizati rimelul pentru a mari si ilumina privirea

3.Desenati bine forma sprancenelor

Make-up: Regretați faptul că ochii mici nu vă permit să afișați un aspect XXL? Potrivit lui Magali Marx, make-up artist Clarins, câteva gesturi și produse bune sunt suficiente pentru a afișa ochii cu aspect de lifting. Iată sfaturile sale pentru pas cu pas.

Make-up

1. Jucati-va cu culorile ce sunt in contrast

Make-up: Umbrele de ochi aplicate cu farduri joacă un rol important atunci când doriți să măriți ochii. Ideea este de a sculpta look-ul cu farduri pe care le intinzi spre exterior”, spune expertul.

Ideal ar fi sa alternăm între culorile închise și cele deschise, pe care le plasăm în locuri strategice pentru a obține un efect XXL. “Am pus culorile luminoase pe curbura pleoapei mobile și sub sprâncene, sfătuiește ea. Culorile întunecate sunt plasate în golul pleoapei.” Prin aplicarea unei umbre întunecate în golul pleoapei, astfel aspectul se intensifică.

Pentru a completa machiajul, acesta poate fi însoțit de o linie de eyeliner aplicată în virgulă spre exteriorul ochiului. Pentru cei mai experimentați, ne putem concentra pe metoda ochilor Foxy care garantează, cu siguranță, o privire mai deschisa. Ca sa se realizeze acest lucru, o linie fină de eyeliner se face în colțul interior al ochiului și pe extremitatea genelor, mergând ușor spre tample.

Intensificarea privirii

Dacă doriți să vă intensificați privirea cu un creion negru, asigurați-vă că îl aplicați într-un anumit mod. Îl pui doar pe linia genelor și nu în interiorul ochiului, pentru că dacă folosești creionul în membranele mucoase, vei avea tendința de a-ți micsora ochii”, spune make-up artistul.

În cele din urmă, creionul alb se dovedește a fi un mare aliat atunci când vine vorba de trezirea și lărgirea ochiului. Se aplică pe linia interioară a pleoapei inferioare, pe linia genelor.

2. Aplicarea rimelului in make-up?

Make-up

Când vrei să-ți mărești aspectul ochilor, rimelul este indispensabil. La aplicare, punem o doză lejeră și periem bine genele cu o perie pentru face ca ochii sa para mai mari, sfătuiește Magali Marx. Cu ce a rămas pe perie, aplicați-l pe genele inferioare.

Și dacă ne-am gândit să ne punem ochii in evidenta aplicand gene false, make-up artistul nu recomandă utilizarea lor. Foarte mult machiaj face privirea ingreunata. “În funcție de tipul de ochi, genele false pot, dimpotrivă, să ne micsoreze ochii”, spune ea.

3. Make-up: Desenați forma sprâncenele cu minitiozitate

Make-up

Ultima etapa, sprâncenele. Și ele participă la largirea ochilor. Dar fii atent, deseneaza-le întotdeauna cu precizie. Pentru a mări ochiul, nu este neapărat o chestiune de umplere a acestora cu creion. Ceea ce contează cel mai mult este proporția și dimensiunea sprâncenelor explică profesionistul.

Pentru a cunoaște diametrul ideal al sprâncenelor în funcție de fața dvs., utilizați tehnica periei. Magali Marx explică secretul: „Luăm o perie fină pe care o punem la colțul nasului și chiar în afara ochiului, mergând până la sprâncene. În această axă precisă, sprâncenele trebuie să ajungă la perie. Dacă nu, extindeți vârful până la perie.” Pentru a face acest lucru, utilizați un creion de aceeași culoare ca și sprâncenele și desenați o linie subțire pentru a-l umple.

În cazul în care doriți să vă lăsați sprâncenele naturale, expertul recomandă pur și simplu să le periați spre exterior cu o perie și să le fixați cu un gel pentru sprâncene.

Aceste cateva sfaturi utile pe care le-am enumerat mai suns, daca le ve-ti pune in practica si le ve-ti lua in considerare pe termen lung, ve-ti observa o schimbzare importanta a fizionomiei si aspectului fetei.🥰