Press ESC to close

Parfumuri femei: Top 10 Parfum pentru femei dintre cele mai cautate in anul 2023

Arta parfumului este în continuă evoluție, cu note, acorduri și compoziții care reflectă spiritul vremii. 2023 se anunță ca un an în care aromele spun povești, evoacă amintiri și definesc momente. Dacă sunteți în căutarea semnăturii olfactive următoare, lăsați-ne să vă ghidăm prin tendințele parfumate ale acestui an.

Revenirea notelor florale:

Deși ultimii ani au fost dominați de parfumuri lemnoase și picante, 2023 vede o revenire puternică a notelor florale. Trandafirii, iasomia și bujorii se combină în compoziții aerisite, evocând grădini înflorite în primăvară. Aceste esențe sunt în același timp blânde și puternice, ideale pentru cei care doresc să își marcheze prezența cu subtilitate.

Citricele în prim-plan:

Efervescența citricelor – lămâie, bergamotă, grepfrut – adaugă o prospețime revigorantă multor creații din acest an. Aceste note sclipitoare sunt perfecte pentru vară, oferind o suflare de aer proaspăt la fiecare pulverizare.

Sofisticarea moscului alb:

Adânci, senzuale și învăluitoare, moscurile albe sunt baza multor parfumuri emblematice. În 2023, ele se reinventează în compoziții minimaliste, unde sofisticarea lor naturală strălucește.

Exotismul mirodeniilor:

Mirodeniile, cum ar fi piperul roz, cardamomul și șofranul, adaugă o notă de exotism parfumurilor din acest an. Aceste note picante transportă imediat către destinații îndepărtate, promițând o aventură olfactivă la fiecare pulverizare.

Anul 2023 este bogat în descoperiri olfactive, cu tendințe care evoacă momente, locuri și emoții. Fie că sunteți în căutarea unei esențe dulci și florale sau a unui parfum picant și îndrăzneț, IrinaGlamour este aici pentru a vă ghida spre următoarea dvs. obsesie parfumată.

Găsiți toate aceste tendințe și multe altele în colecția noastră din 2023 pe IrinaGlamour. Descoperiți, mirosiți și lăsați-vă purtați!


1. La Vie Est Belle de la Lancôme: O Mărturie a Bucuriei de a Trăi (Unul dintre cele mai bine-vandut parfum pentru femei din ultimii 5 ani)

Un omagiu plin de veselie adus femeilor care trăiesc viața după propriile reguli

Iata ca La vie est belle este si ramane si in 2023 pe primul loc in top 10 a celor mai cautate din lista noastra de “Parfum pentru Femei”.

Lancôme, una dintre cele mai apreciate case de parfumuri și produse cosmetice din lume, a încântat de-a lungul anilor cu creațiile sale remarcabile, fiecare reprezentând un capitol distinct în povestea brandului. Cu toate acestea, printre aceste capodopere olfactive, una strălucește în mod particular: parfumul “La Vie Est Belle”. Acesta stagneaza de ceva timp in fruntea clasamentului si este un parfum pentru femei deja binecunoscut si foarte apreciat !

Este o Declarație de Independență și Fericire

Lansat en 2012, “La Vie Est Belle”, care se traduce prin “viața este frumoasă”, a fost conceput ca o declarație de independență față de convenții și un imn al bucuriei de a trăi. Acest parfum a fost creat pentru femei-a care alege propria cale, care apreciază frumusețea în toate formele sale și care trăiește viața în conformitate cu propriile reguli.

Compoziţia Parfumului

“La Vie Est Belle” est un parfum oriental-floral, cu note de vârf de pere și coacăze negre. Inima parfumului este un buchet opulent de iris Pallida, iasomie sambac și floare de portocal absolut, în timp ce baza sa este caldă și ușor gurmandă, cu esențe de pralină, vanilie, tonka și patchouli.

Această combinație elegantă de note creează un parfum pentru femei atât de complex cât și de echilibrat, care rezistă pe piele pentru ore întregi, lăsând în urmă un miros captivant.

Durabilitate: medie spre lunga (6 – 12 ore)

Anotimp: toate anotimpurile dar in special pentru primavara si vara

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară dar si pentru uzul zilnic

Iată câteva vedete care au fost văzute purtând La Vie Est Belle: Julia Roberts; Jennifer Lawrence; Angelina Jolie; Beyoncé.

Flaconul: Un Mesaj de Libertate

Flaconul parfumului “La Vie Est Belle” est le fel de impresionant ca și aroma pe care o conține. Este creat în forma unui zâmbet, simbolizând bucuria și fericirea, în timp ce funda albă înnodată în jurul gâtului flaconului reprezintă libertatea – o amintire a zilelor când femeile purtau batiste albe pentru a-și arăta independența.

Un Parfum pentru Femeia Liberă și Împlinită

“La Vie Est Belle” este o mărturie a bucuriei de a trăi, o celebrare a frumuseții și a independenței. Este parfumul pentru femeia care alege să-și urmeze propriile reguli și să trăiască viața după propriile condiții. Este o adevărată declarație de fericire, ambalată într-un flacon elegant, gata să aducă un zâmbet pe fața oricărei femei. Viața este cu adevărat frumoasă, și “La Vie Est Belle” est un souvenir perfect al acestei realități.

2. L’Interdit de la Givenchy : Un Parfum Pentur Femei Îndrăzneț, Sofisticat și Etern.

Parfum pentru femei

De la înființarea en 1957 de către Hubert de Givenchy, casa de modă franceză Givenchy a întruchipat mereu eleganța, rafinamentul și stilul tipic franțuzesc. Printre numeroasele fațete ale acestei moșteniri bogate și variate, una dintre cele mai strălucitoare bijuterii este, fără îndoială, parfumul L’Interdit.

Creat inițial pentru actrița Audrey Hepburn, muză și prietenă apropiată a lui Hubert de Givenchy, L’Interdit (care înseamnă “interzis” în franceză) a devenit rapid un simbol al șic-ului și îndrăznelii. La vremea respectivă, a fost prezentat ca “parfumul îndrăznelii” – un parfum pentru femeile care nu se tem să interzică.

In anul 2018, Givenchy a lansat L’Interdit, reinventind un clasic etern pentru o nouă generație. Cu toate că a beneficiat de o modernizare binevenită, L’Interdit își păstrează semnătura îndrăzneață și rafinată, combinând tradiția cu modernitatea. Acesta ocupa locul 2 in top 10 parfumuri pentru femei.

Compozitia parfumului

L’Interdit est un parfum floral oriental lemnos. La prima mirosire, dezvăluie note fructate de pară suculentă și bergamotă efervescentă, în timp ce inima parfumului este un buchet de flori albe – tuberoză, iasomie și floare de portocal. Baza parfumului, mai întunecată și mai misterioasă, este un amestec de paciuli, vetiver și chihlimbar.

La prima pulverizare, L’Interdit învăluie simțurile cu notele sale fructate debut. Această primă impresie cedează în fața unui inimii florale voluptuoase, care se dezvoltă pe parcursul orelor pentru a dezvălui o bază adâncă și fascinantă. Aroma sa este persistentă, dar niciodată invadatoare, oferind o experiență olfactivă bogată și nuanțată.

Durabilitate: medie spre lunga (8 – 12 ore)

Anotimp: toate anotimpurile dar in special pentru primavara si vara

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară dar si pentru uzul zilnic

Ce vedete care au fost văzute purtând L’Interdit de la Givenchy ?

Audrey Hepburn; Scarlett Johansson; Selena Gomez; Charlize Theron; etc

Flaconul parfumului

Flaconul L’Interdit este o operă de artă în sine. De formă pătrată, cu colțuri rotunjite și un capac lăcuit negru, flaconul evocă sofisticarea și luxul. Eticheta roșie și aurie este o referință la designul original al L’Interdit din 1957.

Un parfum indraznet si sofisticat

Cu parfumul L’Interdit, Givenchy oferă o aromă îndrăzneață și sofisticată care va seduce femeile moderne în căutarea unei eleganțe eterne. Fie că sunteți fan de la prima ora sau descoperiți acest parfum pentru prima dată, L’Interdit nu va eșua în a vă captiva cu farmecul său îndrăzneț și rafinat. Un adevărat omagiu adus îndrăznelii, feminității și stilului franțuzesc.

3. J’adore de Dior : Omagiul Adus Feminității Absolute

Parfum pentru femei

Un elixir olfactiv care celebrează esența pură a femeinității

Casa de modă Christian Dior este recunoscută pentru creațiile sale de lux și pentru rafinamentul său iconique. In lumea parfumeriei, nu există alt parfum care să simbolizeze mai bine această moștenire decât J’adore. J’ador este pe locul 3 in top 10 parfumuri pentru femei.

Un Tribut Inconfondable

Lansat en 1999, J’adore de Dior a devenit rapid un simbol al feminității moderne, un tribut adus frumuseții, puterii și grației femeii. Numele parfumului, care înseamnă “eu iubesc” în franceză, reflectă pe deplin acest sentiment: un imn de dragoste pentru femei, în toate formele lor.

Notele Aromatique

J’adore este un parfum floral-fructat, deschizându-se cu note strălucitoare de măceșe și mandarine care se amestecă cu dulceața delicată a viorelelor. Inima parfumului este un buchet luxuriant de orhidee, iasomie și trandafir, care se încheie cu o bază caldă și senzuală de ambră și lemn de trandafir.

Această compoziție rafinată creează o experiență olfactivă bogată, o călătorie printr-un grădină înfloritoare care se dezvăluie treptat cu fiecare vaporizare.

Durabilitate: medie spre lunga

Anotimp: toate anotimpurile

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară dar si pentru uzul zilnic

Care sunt vedetele care au fost vazute purtand acest parfum ?

Charlize Theron; Jennifer Lawrence; Beyoncé; Jennifer Aniston; Scarlett Johansson; Blake Lively; etc

Design-ul Flaconului : Simbol al Feminității

Designul flaconului J’adore este la fel de emblématique ca și parfumul in sine. Inspirat de formele féminin și de eleganța Greciei Antice, flaconul are forma unei amforă, cu gâtul său subțire ce culminează cu o bilă de aur, încununat de un inel care amintește de bijuteriile purtate de zeițele din mitologia greacă.

Un Imn Adus Feminității

J’adore de la Dior este mai mult decât un parfum – este o celebrare a feminității in toate formele sale. Este pentru femeia care se bucură de frumusețea ei unică și care se mândrește cu feminitatea ei. Cu fiecare sticlă a acestui elixir olfactiv, Dior reușește să captureze esența pură a feminității și să o împărtășească cu femeile din întreaga lume.

4. Libre de la Yves Saint Laurent: Un Imn Adus Libertății și Independenței Femeii

Parfum pentru femei

Descoperă puterea ascunsă în parfumul care redefinește feminitatea și autenticitatea

Casa de modă Yves Saint Laurent, cu o reputație bine înrădăcinată în lumea luxului și a eleganței, și-a lăsat din nou amprenta în domeniul parfumeriei cu creația sa din 2019 – a parfumului LIBRE. Ocupa locul 4 in top 10 parfum pentru femei.

LIBRE : Un Simbol al Libertății

LIBRE, care înseamnă “liber” în limba franceză, este un omagiu adus femeilor care au ales să trăiască viața după propriile lor reguli. Acest parfum încurajează femeile să își urmeze propriile căi și să își exprime individualitatea cu mândrie și eleganță.

Notelé Aromatique

LIBRE est un parfum oriental-fougere, care combină notele clasice masculin de lavandă cu cele feminine de vanilie, creând astfel un contrast intrigant și atrăgător. Notele de vârf includ mandarină, lavandă și mure negre, în timp ce inima parfumului este dominată de lavandă, iasomie și floare de portocal. Baza parfumului este caldă și bogată, cu note de vanilie de Madagascar, cedru, chihlimbar și mușchi. Este un parfum care este în același timp proaspăt și senzual, reușind să încapsuleze esența unei femei care este liberă să fie ea însăși.

Durabilitate: medie spre lungă

Anotimp: toate anotimpurile

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară dar si pentru uzul zilnic

Ce vedete au fost vazute ca poarta parfumul acesta?

Dua Lipa; Blake Lively; Jennifer Lawrence; Yara Shahidi; Rihanna; etc

Flaconul : O Emblemă a Eleganței și Libertății

Designul flaconului LIBRE este la fel de puternic și de elocvent ca și parfumul pe care îl conține. Cu linii drepte, geometrye și un accent de aur închis, flaconul emană un aer de sofisticare și putere. Inițialele YSL, simbol al casei de modă, sunt amplasate în partea centrală a flaconului, demonstrând cu mândrie legătura strânsă dintre parfum și marca sa.

O Oda Adusa Libertății și Independenței

LIBRE de Yves Saint Laurent este un simbol al libertății și independenței. Este destinat femeilor care își îmbrățișează individualitatea, care trăiesc după propriile reguli și care nu se tem să își exprime autenticitatea. Prin această creație, Yves Saint Laurent nu doar redefinește feminitatea, ci celebrează și forța și liberatea inerentă fiecărei femei. Într-adevăr, LIBRE este un parfum care încurajează femeile să fie libere și să trăiască viața după propriile condiții.

5. Angel de Mugler : Un Parfum Care Transcende Limitele Imposibilului

Parfum pentru femei

Descoperă fascinanta lume a senzualității și a indulgenței cu aroma ce a revoluționat lumea parfumeriei

De la lansarea en 1992, Angel de la Thierry Mugler a fost un parfum ce a zguduit și a schimbat lumea parfumeriei. Cu o compoziție inovatoare și un design uimitor, Angel a continuat să fie adorat și apreciat de fanii parfumurilor de-a lungul decadelor. Si iata ca si Angel isi pastreaza positia in top 10 parfumuri pentru femei.

Angel : Un Pionier dans Lumea Parfumurilor

Într-o lume a parfumurilor ce domina note florale, Angel a intrat pe scenă cu un amestec gurmand și oriental, devenind astfel unul dintre primele parfumuri din această categorie. Această alegere audațioasă a deschis drumul pentru o nouă direcție în lumea parfumeriei și a stabilit un nou standard pentru tot ceea ce poate fi un parfum.

Simfonia Notelor Aromatique

Angel este un parfum oriental-gurmand, începând cu notele de vârf de bergamotă și praline. Inima parfumului contine un buchet floral de orhidee, iasomie și miere. Baza este alcătuită dintr-un amestec îndrăzneț de ciocolată, vanilie, caramel și patchouli.

Durabilitate: foarte lungă

Anotimp: toamnă, iarnă

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară

Acest amestec complex creează un parfum intens și inconfundabil, o experiență olfactivă care te poartă într-o lume a indulgenței și a plăcerilor rafinate.


Iată câteva vedete care au fost văzute purtând parfumul Angel de la Thierry Mugler:

Jennifer Lopez; Beyoncé; Taylor Swift; Selena Gomez; Blake Lively; Charlize Theron; etc

Designul Flaconului : O Bijuterie Stelară

Designul flaconului Angel este la fel de captivant ca și parfumul pe care îl conține. În formă de stea, acesta pare a fi o piatră prețioasă căzută din cer. Steaua, un simbol al infinitului și al dorinței, este un reper al brandului Mugler și reprezintă perfect spiritul și visul Angel.

Un Parfum Călător spre Infinit

Angel de Mugler est un parfum co o aroma care va trimite catre infinit. Este pentru femeia care îndrăznește să viseze, care își urmărește dorințele și care își trăiește viața în propriul ritm. Cu parfumul Angel, Mugler a creat un univers intreg, o lume unde limitele sunt doar cele pe care le impui tu. Într-adevăr, Angel de la Mugler este un parfum care încurajează femeile să viseze la infinit și dincolo de acesta.

6. La Petite Robe Noire de Guerlain : O Declarație de Stil în Forma unui Parfum Pentru Femei

Parfum pentru femei

Un parfum atemporal care încorporează esența rafinamentului și a feminității

Casa de parfumuri Guerlain, cu o istorie ce se întinde pe parcursul a mai mult de două secole, își menține reputația de inovație și măiestrie cu crearea sa, Ma Petite Robe Noire. Tradus din franceza ca “Micuța Rochie Neagra”, a fost lansat in 2012 și a câștigat popularitate rapid datorită abordării sale unice și a eleganței sale atemporale.Este un amgiu adus unei piese de bază din garderoba oricărei femei – Rochița.

Atunci când vine vorba de parfumuri de lux, puține case sunt atât de cunoscute și respectate precum Guerlain. Compania, care a fost înființată în anul 1828 în Franța, a devenit sinonimă cu rafinamentul și inovația în lumea parfumeriei. Printre multele sale creații legendare, “La Petite Robe Noire” de la Guerlain se distingue prin esența sa rafinată și seducătoare. La petite robe noir ramane si ea in top 10 parfumuri pentru femei.

Armonia Notelelor Aromatique

Ma Petite Robe Noire est un parfum chypre-fructat, cu o combinatie rara, cu un farmec aparte. Deschide cu note de vârf de cireșe negre, și bergamotă, pentru un început vibrant și proaspăt. Inima parfumului constă într-un buchet de iasomie și trandafiri, îmbogățit cu note de regaliz și ceai negru, creând un contrast interesant și sofisticat. La baza parfumului se găsesc note calde de paciuli, anason și vanilie, care adaugă profunzime și longevitate pe tot parcursul zilei.

Durabilitate: medie spre lungă

Anotimp: primăvară, vară

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară

Ce vedete au fost vazute purtand parfumul ?

Blake Lively; Charlize Theron; Jennifer Lopez; Jessica Alba; Zendaya; etc

Designul Flaconului

Flaconul Ma Petite Robe Noire est la fel de elegant ca și parfumul pe care îl conține. Forma clasică si delicata in acelas timp și un dop în formă de inimă, reprezintă perfect feminitatea și sofisticarea. Detaliile în negru și desenul rochiței negre adaugă o notă ludică, reflectând personalitatea veselă și nonconformistă a parfumului.

Forma flaconului amintește de silueta unei femei, cu linii, curbe delicate și grațioase, reflectând senzualitatea și eleganța femeii care alege acest parfum. Flaconul are o culoare roșie-de-afine intensă, evocând sentimentul de rafinament și de lux.

7.”Sì” de la Giorgio Armani :Un parfum pentru femei moderne

Parfum pentru femei

Descoperă puterea și eleganța ce se află în sticla de parfum Si de Giorgio Armani

Si “Si” este in top 10 din lista noastra de parfumuri pentru femei ocupand locul 7.

Parfumul ‘Si’ de la Giorgio Armani este mult mai mult decât un simplu amestec de arome; este un triumf al independenței, al libertății și al femeilor puternice de pretutindeni. Lansat in anul 2013 de către casa de modă italiană Giorgio Armani, parfumul ‘Si’ a devenit o declarație de stil și eleganță ce transcende normele convenționale.

Notele aromatice

Creat de Maestra Parfumierului Christine Nagel, Si este un chip aromatic sofisticat, cu un echilibru delicat între notele de vârf, de mijloc și de bază care transformă purtătoarea într-un exemplu vibrant de feminitate de la primul contact.

Notele de vârf ale acestui parfum sunt date de aroma fructată de coacăze negre, accentuer de un praf efervescent de bergamotă italiană. Acest debut oferă o impresie de proaspătățe și tinerețe, dând startul unei călătorii olfactive captivante.

Pe măsură ce parfumul se așază pe piele, inima sa se dezvăluie. Aici, simțurile sunt îmbătate de florile de frezie și de chiparos. Notele florale au o prezență puternică, dar nu copleșitoare, evocând imaginea unei femei pline de viață, care își trăiește existența cu pasiune și autenticitate.

Parfumul se încheie cu note de bază calde, lemnoase și deosebit de senzuale, din patchouli și ambroxan. Această ultimă etapă este adevărata semnătură a parfumului, cea care lasă o impresie de durată și face din ‘Si’ un parfum cu adevărat memorabil.

Dar ceea ce distinge cu adevărat ‘Si’ nu sunt doar ingredientsele sale minuțios alese. Mai presus de toate, este spiritul pe care parfumul in sine îl reprezintă.

Durabilitate: medie spre lungă

Anotimp: primăvară, vară

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară

Ce vedete poarta parfumul ?

Cate Blanchett; Blake Lively; Charlize Theron; Gigi Hadid; Taylor Swift; etc.

Designul Flaconului

Sticla parfumului ‘Si’ este la fel de elegantă și sofisticată precum aroma pe care o conține. Designul său simplu, dar deosebit de stilizat, îmbină modernitatea cu classicul, o reflexie directă a viziunii Giorgio Armani.

Sticla este de un negru translucide, lăsând la vedere doar o tentă de aur roșiatic a lichidului din interior. Forma este una curbată și feminină, ce se strânge delicat în partea de sus spre un dop de culoare aurie, cu logo-ul Armani elegant gravat. Această sticlă nu doar că captează privirea, dar este și confortabil atunci cand il tinem în mână, întruchipând luxul și rafinamentul.

Un detaliu minunat este inelul de aur de pe gâtul sticlei, adăugând un plus de eleganță și detalii vizuale. Acest detaliu de design discret dar prețios reflecta perfect echilibrul dintre simplitatea modernă și luxul sofisticat pe care Giorgio Armani îl personifică în toate creațiile sale.

Cu siguranță, sticla parfumului ‘Si’ de la Giorgio Armani este o operă de artă in sine, reflectând cu măiestrie aroma bogată și complexă din interiorul său.

8. Miss Dior de la Dior

Parfum pentru femei

Miss Dior este un parfum feminin creat de Christian Dior în 1947. Este inspirat de dragostea lui Christian Dior pentru sora sa, Catherine, care era o tânără femeie liberă și independentă. Parfumul este un buchet floral compus din trandafir, iasomie, tuberoză și violetă. Este învelit în note de lemn de santal, vanilie și mosc. Flaconul de Miss Dior este un flacon de sticlă simplu și elegant, surmontat de un nod de satin.

Miss Dior este un parfum iconic care a fost purtat de multe celebrități, cum ar fi Audrey Hepburn, Grace Kelly și Marilyn Monroe. Este un simbol al feminității și eleganței franceze.

Notele Olfactive

Miss Dior este un parfum floral și fructat. Începe cu o notă de varf proaspătă și perlată de mandarină, bergamotă și neroli. Inima parfumului este un buchet floral de trandafir, iasomie, tuberoză și violetă. Baza parfumului este compusă din note lemnoase de lemn de santal, vanilie și mosc.

Durabilitate: medie spre lungă

Anotimp: primăvară, vară

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară

Vedetele care au fost vazute purtand parfumul :

Jennifer Lawrence; Marion Cotillard; Scarlett Johansson; Blake Lively; Kendall Jenner; etc.

Designul Sticlei

Flaconul de Miss Dior este un flacon de sticlă simplu și elegant, surmontat de un nod de satin. Flaconul este inspirat de parfumul original din 1947. Nodul de satin este un simbol al iubirii și feminității.

Miss Dior este un parfum elegant și rafinat care este perfect pentru o femeie modernă și independentă. Este un parfum care se poartă în orice ocazie, de zi și de noapte.

9. Coco Mademoiselle de la CHANEL

coco

Coco Mademoiselle de Chanel este un parfum oriental floral pentru femei, lansat în 2001. Creat de Jacques Polge, este un parfum senzual și sofisticat, care evocă imaginea unei femei moderne, independente și puternice.

Notele Olfactive

Parfumul se deschide cu note proaspete și agrumate de bergamotă, mandarină și portocale, care sunt urmate de note florale de iasomie, trandafir și ylang-ylang. În final, parfumul se încheie cu note lemnoase de patchouli, vanilie și mosc.

Coco Mademoiselle este un parfum emblematic pentru casa Chanel, fiind unul dintre cele mai populare parfumuri din lume. Este un parfum care a fost purtat de multe celebrități, printre care Marilyn Monroe, Nicole Kidman și Audrey Tautou.

Durabilitate: medie spre lungă

Anotimp: Toamna si iarna

Ocazie: Toate ocaziile, de zi sau de seara.

Iată câteva vedete care au fost văzute purtând acest parfum pentru femei Coco Mademoiselle de la Chanel:

Angelina Jolie; Keira Knightley; Blake Lively; Selena Gomez; Zendaya; etc.

Designul flaconului

Designul sticlei Coco Mademoiselle este unul dintre cele mai iconice din industria parfumurilor. Este o sticlă de sticlă dreptunghiulară, cu un capac negru și o etichetă albă. Sticla este inspirată de forma unei sticle de vin, iar capacul este inspirat de o șapcă de cavaler.

Este o sticlă elegantă și rezistentă, care reflectă perfect parfumul pe care îl conține.

Coco Mademoiselle este un parfum versatil, care poate fi purtat atât de zi, cât și de seară. Este perfect pentru ocaziile speciale, dar poate fi purtat și în viața de zi cu zi.

10. Alien de la Thierry Mugler

Alien

Alien este un parfum oriental floral pentru femei, creat de Thierry Mugler și lansat în 2005. Este un parfum senzual și misterios, care evocă imaginea unei femei puternice și încrezătoare.

Alien este un parfum emblematic pentru Thierry Mugler, fiind unul dintre cele mai populare parfumuri din lume.

Notele olfactive

Parfumul se deschide cu note proaspete și fructate de bergamotă, mandarină și ananas, care sunt urmate de note florale de iasomie, tuberoză și orhidee. În final, parfumul se încheie cu note lemnoase de santal, patchouli și vanilie.

Durabilitate: Lunga

Anotimp: Toamnă, Iarnă

Ocazie: ocazii speciale, zi, seară

Designul flaconului:

Flaconul parfumului Alien este un design inovator și unic, inspirat de o amuletă. Sticla este din sticlă de cristal transparentă, cu un capac metalic în formă de amuletă. Sticla este disponibilă în diferite dimensiuni, de la 30 ml la 100 ml.

Ce vedete au fost vazute purtandu-l ?

Angelina Jolie; Rihanna; Blake Lively; Jennifer Lopez; Selena Gomez; etc.

Alien este un parfum care va atrage toate privirile. Este un parfum care va face ca orice femeie să se simtă specială.

Ca sa incheiem articolul nostru “parfumat” va dam inca, cateva informatii si sfaturi interesante !


Parfumurile sunt o parte importantă a vieții noastre. Ele ne pot face să ne simțim mai bine, mai încrezători și mai sexy. Parfumurile pot fi, de asemenea, un mod de a ne exprima personalitatea și stilul.

Parfumurile pe care le-am menționat mai sus, sunt unele dintre cele mai populare și mai apreciate parfumuri din lume. Ele sunt toate create de designeri de renume și sunt disponibile în diferite versiuni, astfel încât fiecare femeie să poată găsi parfumul perfect pentru ea.

Dacă sunteți în căutarea unui nou parfum pentru femei, vă recomand să încercați unul dintre parfumurile pe care le-am menționat in acest articol. Sunt sigură că veți găsi parfumul perfect pentru dvs.

Iată câteva sfaturi pentru a alege parfumul perfect:

  • Luați în considerare ocazia pentru care veți purta parfumul.
  • Alegeți un parfum care se potrivește cu personalitatea și stilul dvs.
  • Nu ezitați să cereți sfaturi unui consultant de parfumerie.
  • Testați mai multe parfumuri înainte de a face o alegere.

Parfumul perfect este cel care vă face să vă simțiți bine și care vă reflectă personalitatea.🌺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *