Press ESC to close

Parfumuri-le pe care le vom iubi in perioada primăvara-vara

Parfumuri de primăvara-vara; Arome de fructe, florale sau cu adiere de prospetime … parfumuri de primăvară-vară sunt proaspete, senzuale și însorite. Descoperiți selecția noastră de parfumuri pentru acest sezon.

Parfumuri de primăvară-vară; se apropie întoarcerea zilelor însorite. Aceasta este ocazia de a schimba parfumul, pentru mai multe arome florale și însorite. Iată selecția noastră de parfumuri care miros bine primăvara și vara.

Parfumuri de primăvară-vară: Ce note să allégi?

Parfumuri de primăvara-vara; sa nu uităm ca parfumurile de iarnă cu arome foarte concentrate (care pot da dureri de cap atunci când este cald) și ne concentrăm pe note-florale. De aceea optăm pentru arome ușoare și răcoritoare.

Top arome pentru sezon!

Printre aromele noastre preferate pentru primavara-vara, iasomia si lacramioara, sunt regasite in multe parfumuri. si ne amintesc de prospetimea primaverii. Dar și citricele, pentru aroma lor revigoratoare. Ne place mai ales mandarina sau bergamota. De asemenea, puteți apela la mai multe parfumuri, cu note de vanilie, mosc sau chihlimbar. Ele sunt senzuale și ne plonjeaza direct în vară.

Cele mai bune parfumuri de primavara-vara

Sa nu uitam ca în fiecare an, brandurile lanseaza noi produse pentru acest sezon.

De asemenea, observăm că multe case de parfumuri sunt din ce în ce mai preocupate de ecologie. Și deci, includ un maxim de ingrediente naturale în compoziția lor.

De exemplu, apa de colonie mixtă Fleurance Nature si certificata de COSMOS ORGANIC. Ingredientele sale sunt 100% naturale, din care 79,5% provin din agricultura ecologica. Ne place pentru aroma sa de prospetime, cu note de flori de citrice și patchouli.

De asemenea, ne îndrăgostim de apa de parfum Chloé, intensă și naturală. Acest parfum este vegan, 100% natural. Sticla sa a fost, de asemenea, proiectată în mod responsabil cu materiale reciclate. Aromele sale de trandafir organic și lemn de stejar sunt intoxicante.

Parfumuri de primavara-vara iconice si printre cele mai cunoscute

Unele branduri se bazează pe noi variante ale parfumurilor lor mitice.

  • Aici găsim noua apă de parfum Angel Elixir de la Mugler. Această variantă a parfumului iconic Angel este o aroma florala, cu note de vanilie, lemn de santal și tangerină, pentru o aromă proaspata și captivantă.
  • Valentino a reinventat de asemenea, parfumul Born in Roma Donna cu o ediție mai intensă, compusă din bourbon de vanilie și un trio de iasomie. O trezire puternică!
  • De asemenea, adoram L’interdit Millésime Jasmin Nocturne de la Givancy. Notele sale ne amintesc de florile albe, unde predomină iasomia indiană pentru a ne oferi un rezultat rafinat și delicat. Aromele proaspete sunt amestecate cu arome mai calde de caise și condimente, în această nouă ediție de L’interdit.
  • În cele din urmă, vom ceda în fața notelor însorite ale apei de toaletă Nina Soleil de Nina Ricci. Carcasa sa iconică a fost revizitată și sublimată cu o culoare identică cu cea a soarelui. Conținutul său este plin de prospețime, cu bergamot și mandarină dar și dulceață, cu note de frișcă și vanilie.

Sa purtam bine parfumuri-le in perioada primavara-vara

Întoarcerea zilelor însorite înseamnă și întoarcerea căldurii! De aceea trebuie să fi mai atent la cum vei purta parfumul tău preferat.

In primul rand evitați să va parfumați direct pe piele, înainte de a vă expune la soare. Acest lucru ar putea duce la o reacție alergică și la apariția unor cosuri mici. Preferă tehnica “cloud.” Pulverizați produsul în aer înainte de a intra în norul de parfum care se aseaza uniform pe corp. În caz contrar, va puteți parfuma in acelas mod pe haine, asigurându-vă că respectați o distanță de 10 centimetri, astfel încât să nu riscați să le pătați.

De asemenea, nu uitați să păstrați sticlele de parfum departe de căldură, soare și umiditate.

<<Descoperiți selecția noastră de parfumuri de primăvară-vară>>

  1. Aqua Allegoria Forte Nerolia Vetiver de Guerlain

2. Apa de parfum Angel Elixir de Mugler

3. Born In Roma Intense Donna de Valentino

4. Apa de parfum Rose Naturelle Intense Chloé

5. Le parfum de peau Aime

6.Apa de colonie Fleurance bio

parfumuri-de-primăvara-vara

7. For Her Musc Noir Rose de Narciso Rodriguez

parfumuri-de-primăvara-vara

8. L’interdit Millésime Jasmin Nocturne de Givenchy

parfumuri-de-primăvara-vara

9. Flowerbomb de Viktor&Rolf 

10. Costa Azzura de Tom Ford 

11.Apa de toaleta L.12.12 de Lacoste

12. Alive de Boss

13. Nina Soleil de Nina

14. Oui La vie est belle de Lancôme

15. Apa de toaleta Rose Goldea Blossom Delight de la BVLGARI 

parfumuri-de-primăvara-vara

16. Sì Passione Eclat de Giorgio Armani

parfumuri-de-primăvara-vara

17. Flower Poppy Bouquetby Kenzo

18. Apa de parfum Miss Dior Blooming Bouquet de Dior

parfumuri-de-primăvara-vara

19. Apa de toaleta Chance eau fraiche de Chanel

parfumuri-de-primăvara-vara

Pe măsură ce temperaturile cresc și natura renaște într-un spectacol de culori și miresme, și noi simțim nevoia unei reînnoiri în garderoba olfactivă. Parfumurile de primăvară-vară captură esența acestei perioade efervescente, fie că evocă florile abia înflorite, briza mării sau fructele zemoase. Aceste arome sunt o celebrare a vieții, a luminii și a noilor începuturi. Pe IrinaGlamour, ne mândrim cu capacitatea de a vă ghida spre cele mai rafinate și potrivite arome pentru fiecare sezon.

parfumuri primavara-vara

Alegând parfumul potrivit, nu doar ne învăluim într-o mireasmă seducătoare, dar și îmbrățișăm spiritul vibrat al perioadei primăvară-vară, tradus în note olfactive. Fiecare strop de parfum este o invitație la bucurie, la visare și la trăirea fiecărei zile la intensitate maximă. Vă mulțumim că ne-ați însoțit în această călătorie aromatică pe IrinaGlamour. Așteptăm cu nerăbdare să explorăm împreună următoarele tendințe olfactive. Până atunci, să vă însoțească parfumurile alese și să vă ofere nenumărate momente memorabile! 🌸🌞✨