Press ESC to close

Rimel-uri si Sfaturi pentru a avea ochi de caprioara.

Rimeluri-le nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a oricărei femei. El poate transforma aspectul ochilor. Folosindu-l da un efect seducător, misterios sau natural.

Istoria rimelului: Acesta a fost folosit pentru prima dată în Egiptul Antic. Acolo era realizat din ingrediente naturale, precum mierea, ceara și pigmenți minerali. De-a lungul timpului, formula rimelului a evoluat și s-a diversificat, ajungând la variantele moderne pe care le cunoaștem astăzi. Există diferite tipuri de rimeluri, fiecare având o formulă și o periuță specială pentru a oferi un anumit efect genelor:

 • Voluminizante: Aceste rimeluri conțin fibre speciale ce ajută la creșterea volumului genelor, făcându-le să pară mai dese.
 • Alungitoare: Formulate cu ingrediente care extind genele, aceste rimeluri conferă un efect de gene lungi și definite.
 • Curbate: Rimelurile curbate conțin ingrediente care ajută la menținerea curbarii genelor, oferind un efect de gene arcuite.
 • Rezistente la apă: Acestea au o formulă specială care le fac rezistente la apă. Folosindu-l asigura o durată mai mare a machiajului.

Alegerea rimelului potrivit:

Pentru a alege rimelul potrivit, ține cont de efectul pe care îl dorești. Insa și de forma și lungimea genelor tale. Este important să experimentezi și să testezi diferite rimeluri până găsești cel mai potrivit pentru tine.

Cum aplicam corect rimelul: Pentru o aplicare corectă a rimelului, urmează acești pași:

 • Curăță genele: Asigură-te că genele sunt curate și uscate înainte de aplicarea rimelului.
 • Foloseste un ondulator sau un cleste pentru intors genele: Dacă ai gene drepte. Foloseșteun cleste pentru intors genele pentru a le arcui ușor.
 • Aplicarea rimelului: Introdu periuța în tub, apoi aplică rimelul pe gene. Pentru a rimela misca periuta în zig-zag de la baza genelor până la vârf. Repetă procesul pentru a obține volumul dorit, având grijă să nu aplici prea mult produs pentru a evita încărcarea genelor.
 • Separarea genelor: Folosește un pieptene special pentru gene pentru a le separa și a elimina eventualele grumazuri de rimel.
 • Aplicarea pe genele inferioare: Aplică rimelul și pe genele inferioare. Foloseste o periuță mai mică sau vârful periuței pentru a evita pătarea zonei de sub ochi.

Pentru a menține sănătatea și aspectul frumos al genelor, urmează aceste sfaturi:

 • Demachiază-te în fiecare seară, îndepărtând cu grijă rimelul și machiajul de pe ochi.
 • Folosește un ser pentru gene, care conține vitamine și ingrediente hrănitoare, pentru a le fortifica și stimula creșterea.
 • Evită să folosești produse cosmetice expirate, deoarece acestea pot provoca iritații sau infecții.
 • Permite genelor să respire, renunțând la machiaj în anumite zile.

Rimelurile sunt produse cosmetice indispensabile pentru a obține un look impresionant și pentru a accentua frumusețea ochilor. Alegerea și aplicarea corectă a rimelului pot face diferența între gene naturale și bine definite sau gene încărcate și neuniforme. De asemenea, este important să acordăm atenție îngrijirii genelor, pentru a ne bucura de un aspect sănătos și radiant.

Mai jos va vom explora tipurile de rimeluri disponibile pe piață. Si sfaturi și trucuri pentru aplicarea corectă.

Iată top 10 al celor mai bune rimeluri de pe piață:

1.Too Faced Better Than Sex Mascara: Unul dintre cele mai populare rimeluri. Acesta oferă volum, alungire și curbare genei, cu un finisaj intens negru.

2.Maybelline Lash Sensational Mascara: Un produs accesibil și eficient, oferă gene bine definite, alungite și cu volum.

3.Benefit They’re Real! Mascara: Acest rimel promite alungire, curbare și separare excelentă a genelor, conferind un efect natural și sofisticat.

4.L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara: O alternativă accesibilă și de calitate. Acest rimel oferă volum și alungire impresionantă, fără a încărca genele.

5.Lancôme Monsieur Big Mascara: Cu o formulă ce oferă volum intens și alungire. Acest rimel este apreciat pentru durabilitatea sa și efectul puternic.

rimeluri

6.Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara: Acest produs promite volum extrem, alungire și separare perfectă a genelor. Are un efect dramatic.

7.Urban Decay Perversion Mascara: Cu o formulă neagră intensă. Acest rimel oferă volum și alungire, iar peria flexibilă ajută la aplicarea ușoară.

rimeluri

8.Tarte Lights, Camera, Lashes 4-in-1 Mascara: Un rimel 4-în1. Oferă volum, alungire, curbare și întărire a genelor, cu o formulă vegană și naturală.

rimeluri

9.Clinique High Impact Mascara: Potrivit pentru ochi sensibili și purtători de lentile de contact. Acest rimel oferă volum și alungire, fără a irita ochii.

10.Dior Diorshow Mascara: Acest rimel de lux oferă un efect de gene false, cu volum și alungire spectaculoasă. Intr-o formulă ușor de aplicat și de îndepărtat.

Pentru a alege cel mai potrivit rimel, ține cont de efectul dorit, buget și eventualele sensibilități sau alergii. Este important să experimentezi și să testezi diferite rimeluri până găsești cel mai potrivit pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *