Press ESC to close

Parfumuri pentru copii; Iata 11 parfumuri pentru copii

Între dulcea floare de Orange, coaja de citrice și notele gourmande, parfumuri-le pentru copii sunt o gură de tandrețe în mijlocul iernii dar si in anotimpul cald.

Parfumuri pentru copii

Parfumuri pentru copii de ce le iubim atat de mult? Pentru că propriile lor note de mosc, de floarea soarelui de portocala sau de vanilie ne învăluie cu mireasma pura și acționează asupra simțurilor noastre ca o îmbrățișare.

In acest articol va prezentam 11 parfumuri pentru copii care au chicul adulților și farmecul copilăriei.

1.Hermès

O respirație catifelată de osmanthus, caise delicioase, combinată cu note verzi pure de caprifoi plin de natură. Nota de eleganță, inerentă parfumurilor Hermès, este inspirată de un acord moale, nobil de lemn de santal.

2. Minois

Acest buchet de natura pura, dintre flori de portocal, iasomie, mandarina si caprifoi. Acestea incorporeaza toate cele mai frumoase mirosuri ale naturii, pe care cu placere le descoperi pentru copilul tau care cu siguranta il va purta cu aceeasi placere.

3. Guêpes et Papillons

Imaginează-ți că stai întins în iarbă. Esti mângâiat de soarele verii și legănat de miresmele unei naturi înfloritoare și de florile câmpurilor purtate de vânt… Este sentimentul de libertate pură adus de acest parfum (pentru a fi personalizat după inițialele sale).

Parfumuri pentru copii

4. Lolita Lempicka

Conceput atât pentru bebeluși, cât și pentru mamele lor, acest strop de delicatețe, între marshmallow de anason și miros de bomboane, se accentuiaza si mai mult atunci când este pulverizat pe haine.

5. Bonpoint

Este imposibil să nu o menționăm aceasta apa de parfum: Duoul cu flori de neroli/portocal al acestui parfum care întruchipează mirosul copilăriei prin excelență. O dulceață în care face întotdeauna bine si te intoarce in copilarie pe tine ca si adult.

Parfumuri pentru copii

6. Enfance Paris

Acest suc spumant de citrice (bergamot, lămâie si grapefruit) este strălucitor ca o izbucnire de râsete, cald si delicat ca o raza de soare.

7. Miu Miu

Printre cele mai șic parfumuri pentru copii, aceasta apa de parfum Miu Miu amestecă note de lacramioare, trandafir și lemn destul de sofisticat, pentru o introducere perfectă în lumea mirosurilor.

8. Goutal

Inspirat de senzația revigorantă a apei pure, acest parfum cristalin cu un miros alb este formulat fără alcool, potrivit pentru pielea fragilă a copiilor mici.

Parfumuri pentru copii

9. Little Boudoir

Un strop de mosc, câteva picături de vanilie, petale de violete … Naiv și fermecător. Acest parfum este o adăugare a celor mai învăluitoare și mai vesele note pentru a face efectul unui sărut.

10. El Nabil

Această formulă fără alcool, cu notele sale verzi și acvatice și inima sa cețoasă. Reproduce sentimentul de libertate si nepasare sa te simțit ca atunci când sari în valuri. O mențiune specială pentru adorabila sticlă vintage.

11. Poupon

Mosc si flori de portocal: Acest parfum ca un nor de puritate este dovada supremă că cele mai simple formule sunt uneori cele care funcționează cel mai bine.

Parfumurile pentru copii reprezintă o adiere delicată și dulce din lumea aromelor, concepute special pentru pielea sensibilă și spiritul jucăuș al celor mici. Aceste esențe, cu note fine și echilibrate, evocă inocența și bucuria copilăriei, fiind mai mult decât simple parfumuri – sunt amintiri în sticlă, momente pe care le putem asocia cu zile însorite, râsete și jocuri nesfârșite. Pe IrinaGlamour, punem accent pe frumusețea fiecărui moment, indiferent de vârstă, iar parfumurile pentru copii ne reamintesc că magia descoperirii nu are limite de vârstă.

A alege un parfum pentru un copil nu înseamnă doar a selecta o aromă plăcută, ci și a contribui la crearea unor amintiri parfumate, care vor însoți copilul în creștere. Fiecare strop are potențialul de a evoca o poveste, un sentiment, o zi specială. Vă mulțumim că ați ales să călătoriți în acest univers olfactiv alături de noi, pe IrinaGlamour. Până la următoarea noastră escapadă aromatică, să ne bucurăm de miresmele care înnobilează fiecare clipă! 🌸🍭✨

Parfumuri copii