Press ESC to close

Uleiuri de corp; 9 uleiuri uscate care satinizează fără a lăsa o senzație de grăsime

Uleiuri de corp uscate; Hrănesc pielea în profunzime și da o stralucire la suprafață. Permițând în același timp să se hidrateze la maxim. Nu lasa o senzatie grasa in momentul in care ne imbracam.

uleiuri de corp

Sunteti in căutarea unui ulei care pătrunde rapid în piele?

Uleiuri uscate de corp cum le numim, sunt realizate din migdale dulci, argan sau nucă de cocos. Sunt infuzate cu antioxidanți și vitamine, sunt recomandate în special iarna, când pielea este strânsă și ușor iritată. În timp ce ajută la restabilirea funcției de barieră a epidermei. Ele hrănesc pielea în profunzime, ajutând-o să-și recapete suplețea și moliciunea. Pentru a evita luciul pe haine sau pe corp, mai jos va enumeram cateva dintre cele mai bune uleiuri uscate care nu lasă nici o senzație de grăsime.

Ulei uscat de corp bio de La Crème Libre

uleiuri de corp

Ulei uscat de corp de la Moroccanoil

O adevărată mângâiere care revigorează strălucirea naturală a pielii și compus

dintr-un trio de uleiuri bogate în antioxidanți, și anume uleiul de argan, de măsline și de avocado.

L’Huile Prodigieuse de Nuxe

Absolut esențial în lumea frumuseții, uleiul Nuxe își datorează reputația unei texturi uscate care pătrunde rapid în piele sau păr. Formula sa care conține ulei de tsubaki cu proprietăți hrănitoare.

uleiuri de corp

Uleiul uscat de Karité de La Compagnie de Provence 

Hidrateaza intens atât straturile superficiale, cât și cele profunde ale pielii. Acest ulei uscat (al cărui parfum cu note florale a fost creat în Grasse-Franta) încorporează în formula sa 99% diverse uleiuri prețioase. Inclusiv uleiuri de shea, semințe de struguri, migdale dulci și floarea soarelui organice. Pielea, hrănită și hidratată, își recapătă imediat suplețea.

O formulă 96,8% naturală de ingrediente care-și trage beneficiile dintr-un set de uleiuri vegetale. (Camelina, floarea soarelui și jojoba) și macerat uleios de flori de tei de argint din Dordogne-Franta. Acesta reduce îmbătrânirea prematură a pielii, făcând în același timp pielea moale si catifelata. O mențiune specială pentru parfumul său floral proaspăt și dulce, special conceput de Francis Kurkdjian.

Ulei uscat de corp de Minima[liste]

După cum sugerează și numele, aici este un ulei cu o textură ușoară. Acesta este un ulei care conține ingrediente 100% naturale și organice. Si care se aplică la fel de mult pe piele, pentru a da stralucire. Putem sa-l aplicam pe păr, pentru a-l face strălucitor. Parfumul său de monoi ne transportă imediat pe insulele tropicale, pe plajele calde de nisip.

Ulei uscat de la Luxéol

Trio-ul de top al acestui ulei uscat multifuncțional care sublimează pielea într-un singur gest! Un cocktail de uleiuri de argan, avocado și măceșe. Care înmoaie pielea uscată în același timp hrănește si părul care are nevoie de putina hridatare.

Uleiurile uscate pentru corp reprezintă o alianță perfectă între natură și știință. Oferind pielii o îmbogățire profundă și o finisare satinată fără urme grase. Aceste elixire de frumusețe aduc în prim-plan esența pură a ingredientelor naturale. Transformând ritualul zilnic de îngrijire într-o experiență luxoasă și senzorială. Pe IrinaGlamour, ne străduim să vă aducem în prim-plan cele mai fine descoperiri din lumea frumuseții. Iar uleiurile uscate pentru corp sunt un exemplu strălucit al acestui angajament.

uleiuri de corp uscate

Într-o epocă în care ne dorim produse eficiente, dar și plăcute senzorial, uleiurile uscate vin să răspundă acestor cerințe, conferind pielii un aspect revitalizat, luminos și catifelat. Ele sunt mărturia faptului că natura și inovația pot lucra mână în mână pentru a ne oferi rezultate remarcabile. Vă invităm să redescoperiți bucuria unei piele divin hidratate și să vă lăsați învăluiți de magia uleiurilor uscate. Mulțumim că ne-ați însoțit în această călătorie olfactivă și tactilă pe IrinaGlamour. Să ne revedem curând într-o nouă explorare a universului frumuseții! ✨🌿