Apa de parfum spray Gucci Bloom pentru femei, 3,3 uncii, multi

9.129,00 lei

Description

Debutul primului parfum dezvoltat în întregime sub viziunea creativă a lui Alessandro Michele: un parfum conceput pentru a celebra autenticitatea, vitalitatea și diversitatea femeilor – înflorind într-un mod natural, expresiv și individual. Amestecat de maestrul parfumier Alberto Morillas sub conducerea directorului de creație al Casei, Gucci Bloom este creat pentru a se desfășura ca și numele său, captând parfumul bogat al unei grădini înfloritoare pline cu o abundență de flori. Tuberoza și iasomia se combină cu Rangoon Creeper – o floare unică descoperită în sudul Indiei care este folosită pentru prima dată în parfumerie pentru a crea un parfum bogat care îl transportă pe purtător într-o grădină imaginară. Parfumul este prezentat într-o sticlă lăcuită, care amintește de porțelan, într-o nuanță vintage de roz pudrat cu aplicație de etichetă Gucci.
Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs: 4 x 5 x 4 inci; 3,3 uncii
Numărul modelului articolului : ‎ 8005610481005
Producator: Gucci
ASIN: B0757ZLMLZ

Gucci Bloom este creat pentru a se desfășura ca și numele său, captând parfumul bogat al unei grădini înfloritoare pline cu o abundență de flori.
Note de varf: Note portocalii si verzi
Note de mijloc: tuberoză, iasomie Sambac și caprifoi
Note de bază: rădăcină de orris, lemn de santal și caprifoi
Acesta este un produs autentic susținut de producătorul său original. Ambalajul acestui produs poate diferi de cel prezentat în imaginea de mai sus
https://m.media-amazon.com/images/I/51+3ZfnChsL.jpg
Price: $91.29
(as of May 09,2024 19:45:46 UTC )

See product

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Apa de parfum spray Gucci Bloom pentru femei, 3,3 uncii, multi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *