Lattafa Pride Nebras EDP 100ML (3,4 OZ), Parfumuri de lungă durată și luxoase din Est, Parfum pentru bărbați și femei.

3.722,00 lei

Category:

Description

Affection EDP 100ML de la Lattafa Pride Affection Perfume este un parfum frumos realizat care împletește notele delicate de Crin, Iasomie, Zmeură și Lactonic pentru a crea o experiență olfactivă captivantă și afectuoasă. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, notele de inimă de Crin și Iasomie apar cu grație. Crinul adaugă o calitate proaspătă, verde și ușor florală, evocând inocența și puritatea afecțiunii. Iasomia, pe de altă parte, introduce o aromă bogată, florală și îmbătătoare, care întruchipează pasiunea și intensitatea iubirii și conexiunii. Împreună, aceste note de inimă creează un buchet armonios și încântător. Note de varf: Fistic, Alune, Muguri de Cassis. Note de mijloc: lacramioare, iasomie, zmeura si lactonic. Note de baza: lactonic, vanilie, boabe de tonka. Nebras EDP 100ML de Lattafa Pride Cufundă-te într-o explozie de fructe de padure roșii delicioase și mandarină delicioasă, trezindu-ți simțurile cu o melodie fructată tentantă. Pierde-te în inima decadentă a acestui parfum, unde vanilia cremoasă și cacaoul bogat se îmbină armonios cu petale delicate de trandafir, creând o aromă irezistibilă, care este atât luxoasă, cât și atrăgătoare. Pe măsură ce parfumul se instalează, notele calde și reconfortante de boabe de tonka, chihlimbar și mosc vă învăluie într-o îmbrățișare confortabilă, în timp ce o notă de zahăr adaugă o notă de dulceață acestui amestec rafinat. Note de varf: fructe de padure rosii, mandarina Note de mijloc: vanilie, cacao, trandafir Note de baza: boabe de tonka, chihlimbar, mosc, zahar Eternal Oud EDP 100ML de Lattafa Pride Acesta este un mare hibrid de arome orientale cu oud si note aromatice. Oudul poate fi intens pentru mulți și acest parfum îmbină oudul atât de bine încât este acolo, dar nu dur. Se complimentează atât de bine cu chihlimbarul și vanilia. Note de varf: grapefruit, prune Note de mijloc: orhidee, heliotrop Note de baza: vanilie, ambra, oud, benzoin, boabe de tonka, labdanum
Dimensiuni pachet: 7,01 x 5,35 x 2,68 inci; 3,4 uncii
UPC: ‎ 697333365687
Producator : Lattafa
ASIN: B0B6MGF2KQ

Affection EDP 100ML de la Lattafa Pride este un parfum frumos realizat, care împletește notele delicate de Crin, Iasomie, Zmeură și Lactonic pentru a crea o experiență olfactivă captivantă și afectuoasă. Pe măsură ce parfumul se dezvoltă, notele de inimă de Crin și Iasomie apar cu grație. Crinul adaugă o calitate proaspătă, verde și ușor florală, evocând inocența și puritatea afecțiunii.
Note de varf: Fistic, Alune, Muguri de Cassis. Note de mijloc: lacramioare, iasomie, zmeura si lactonic. Note de baza: lactonic, vanilie, boabe de tonka.
Nebras EDP 100ML de Lattafa Pride Cufundă-te într-o explozie de fructe de padure roșii delicioase și mandarină gustoasă, trezindu-ți simțurile cu o melodie fructată ispititoare. Pierde-te în inima decadentă a acestui parfum, unde vanilia cremoasă și cacaoul bogat se îmbină armonios cu petale delicate de trandafir, creând o aromă irezistibilă, care este atât luxoasă, cât și atrăgătoare. Pe măsură ce parfumul se instalează, notele calde și reconfortante de boabe de tonka, chihlimbar și mosc vă învăluie într-o îmbrățișare confortabilă, în timp ce o notă de zahăr adaugă o notă de dulceață acestui amestec rafinat.
Note de varf: fructe de padure rosii, mandarina Note de mijloc: vanilie, cacao, trandafir Note de baza: boabe de tonka, ambra, mosc, zahar
Eternal Oud EDP 100ML de Lattafa Pride Acesta este un mare hibrid de arome orientale cu oud și note aromatice. Oudul poate fi intens pentru mulți și acest parfum îmbină oudul atât de bine încât este acolo, dar nu dur. Se complimentează atât de bine cu chihlimbarul și vanilia.
Note de varf: grapefruit, prune Note de mijloc: orhidee, heliotrop Note de baza: vanilie, ambra, oud, benzoin, boabe de tonka, labdanum
https://m.media-amazon.com/images/I/41747UBPQ3L.jpg
Price: $37.22
(as of May 10,2024 06:04:48 UTC )

See product

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lattafa Pride Nebras EDP 100ML (3,4 OZ), Parfumuri de lungă durată și luxoase din Est, Parfum pentru bărbați și femei.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *