Press ESC to close

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue: Un parfum floral, senzual și sofisticat, pentru femeile care doresc să se simtă speciale

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolu este un parfum care te va face să te simți ca o floare înflorită, plină de viață și senzualitate. Kenzo, casa de parfumuri franceză fondată de designerul japonez Kenzo Takada, a lansat recent un nou parfum feminin, Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue. Această nouă aromă este o interpretare mai intensă și senzuală a parfumului original Flower by Kenzo, lansat în 1990.

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue este o aromă florală ambrică, cu note de top de flori de portocal, trandafir de Damasc și șofran. Inima este compusă din moscuri vaniliate și lemn de santal, care îi conferă o senzualitate învăluitoare. Sillage-ul este moale și persistent, cu note de vanilie, santal și moscuri albe.

Acest nou parfum este destinat unei femei îndrăznețe și independente, care iubește aromele sofisticate și senzuale. Este o alegere perfectă pentru femeile care doresc să se simtă puternice și feminine în același timp.

Notele de top ale parfumului Flower by Kenzo:

  • Flori de portocal: Această notă dulce și fructată oferă un început proaspăt și energic parfumului.
  • Trandafir de Damasc: Această notă florală clasică este plină de senzualitate și feminitate.
  • Șofran: Această notă orientală picantă conferă parfumului o notă de unicitate și sofisticare.

Cele de mijloc:

  • Mosc vaniliat: Această notă caldă și confortabilă conferă parfumului o senzualitate învăluitoare.
  • Lemn de santal: Această notă lemnoasă conferă parfumului o notă de eleganță și durabilitate.

Notele de bază:

  • Vanilie: Această notă dulce și cremoasă conferă parfumului un plus de senzualitate.
  • Santal: Această notă lemnoasă conferă parfumului o notă de eleganță și durabilitate.
  • Moscuri albe: Această notă caldă și confortabilă conferă parfumului o senzualitate învăluitoare.

Sticla Flower by Kenzo Eau de Parfum Absolu:

Flower by Kenzo

Sticla parfumului este un omagiu adus florii de mac, simbolul casei Kenzo. Este din sticlă transparentă, cu un dop din lemn de bambus.

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue este o nouă aromă feminină care va cuceri femeile care iubesc parfumurile florale și senzuale. Este un parfum sofisticat și elegant, care va rezista pe tot parcursul zilei.

Un parfum pentru femeile îndrăznețe

flower by kenzo

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue este un parfum care nu este pentru oricine. Este un parfum puternic și senzual, care va atrage atenția tuturor. Femeile care aleg acest parfum sunt îndrăznețe și independente, și nu se tem să-și exprime personalitatea.

Un parfum pentru femeile sofisticate

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue este, de asemenea, un parfum sofisticat și elegant. Este perfect pentru femeile care doresc să se simtă speciale și feminine. Parfumul este realizat cu ingrediente de înaltă calitate, care conferă o aromă complexă și captivantă.

Un parfum pentru femeile care iubesc parfumurile florale

kenzo

Flower by Kenzo Eau de Parfum L’Absolue este, bineînțeles, un parfum floral. Notele de flori de portocal, trandafir de Damasc și șofran creează o aromă florală bogată și plină de viață. Femeile care iubesc parfumurile florale vor fi cu siguranță încântate de acest nou parfum.

Un parfum pentru femeile care doresc să se simtă senzuale

Eau de Parfum L’Absolue este, în cele din urmă, un parfum senzual. Notele de moscuri vaniliate și lemn de santal conferă parfumului o aromă caldă și confortabilă, care va învălui femeia în senzualitate.

Parfumul este un omagiu adus florii de mac, simbolul casei Kenzo. Este un parfum floral, care evocă imaginea unei femei înflorite, plină de viață și senzualitate. Flower by Kenzo Eau de Parfum Absolu este un parfum care te va face să te simți ca o floare înflorită, plină de viață și senzualitate. Este un parfum care te va învălui într-o aromă de neuitat, care va atrage toate privirile.

Daca alege-ti acest nou parfum pe care Kenzo l-a realizat anul acesta ve-ti vedea ca este o mare diferenta intre el si clasicul Kenzo pe care il cunoastem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *