Press ESC to close

Evoluția Kenzo: de la iconicul “Flower by Kenzo” la ultimul parfum

Casa Kenzo, celebră pentru imprimeurile sale exuberante și estetica sa îndrăzneață, a avut întotdeauna un rol în lumea parfumeriei. De la lansarea parfumului său emblematic “Flower by Kenzo” în 2000, marca a continuat să împingă limitele creativității olfactive. Astăzi, ne concentrăm asupra ultimului său parfum, care pare să se alăture rapid rangurilor clasice. Dar pentru a aprecia pe deplin această nouă capodoperă, merită să aruncăm o privire asupra istoriei parfumate a lui Kenzo.

Moștenirea “Flower by Kenzo”

Lansat la începutul mileniului, acesta a schimbat modul în care percepem parfumurile florale. Cu combinația sa de trandafiri, violete și vanilie, a umbrit piața dominată la vremea aceea de arome mai convenționale. Sticla sa cu design simplist, evidențiată de o simplă tulpină de mac, a devenit un simbol al mărcii. Macul, o floare care în mod normal nu produce un parfum, încapsula perfect viziunea Kenzo: să creeze neașteptatul.

Drumul creativ

Anii următori am văzut Kenzo explorând alte universuri olfactive, cu parfumuri precum “World” sau “Homme”. Marca a reușit să încorporeze diverse culturi și elemente ale naturii în compozițiile sale, luând riscuri și estompând granițele tradiționale ale parfumeriei. Această îndrăzneală s-a manifestat adesea prin sticle inventive și campanii publicitare avangardiste care au consolidat identitatea sa unică.

Care sunt noile parfumuri Kenzo (femei&barbati) aparute in acest an 2023 ?

Mai jos va prezentam cele doua parfumuri iesite pe piata anul acesta:

Kenzo Ikebana Eau de Parfum: un parfum floral și lemnos pentru o femeie elegantă

Flower by Kenzo Ikebana Eau de Parfum este noul parfum feminin al casei. Lansat în 2023, este inspirat de arta ikebana, o formă japoneză de aranjament floral. Parfumul este o combinație armonioasă de note florale și lemnos, care evocă o femeie elegantă și sofisticată.

O combinație armonioasă de note florale și lemnos

Flower by Kenzo Ikebana Eau de Parfum se deschide cu note de vârf de ceai Sobacha, cu accente torificate. Aceste note sunt urmate de note de inimă florale de sakura delicată, accentuate de absolutul de tuberoză indiană. Echilibrul delicat dintre arome se așterne treptat într-o îmbrățișare caldă cu note de lemn de santal australian, cedru și vetiver.

Un parfum pentru o femeie elegantă

Ikebana Eau de Parfum este un parfum pentru o femeie elegantă și sofisticată. Este perfect pentru femeile care doresc să-și exprime feminitatea într-un mod natural și discret.

Sticla

Flaconul Ikebana Eau de Parfum este o sticlă elegantă, în formă de floare de sakura. Este simplă și elegantă, la fel ca parfumul pe care îl conține.

Preț

Ikebana Eau de Parfum este disponibil în vaporizator de 50 ml și 100 ml. Prețul său variază cu aproximatie între 60 și 100 de euro.

Incheid articolul despre “Ikebana Eau de Parfum” parerea mea personala; acesta este un parfum reușit, care îmbină perfect notele florale și lemnos. Este un parfum elegant și sofisticat, care va fi pe placul femeilor care doresc să se simtă frumoase și încrezătoare.

Trebuie incercat si ve-ti aprecia cu siguranta ca si mine mirosul si longevitatea acestui nou parfum care pe mine m-a cucerit inca din prima zi de cand l-am incercat!

kenzo

U

Kenzo Homme Eau de Parfum: un parfum lemnos și marin pentru un bărbat liber

kenzo

Homme Eau de Parfum este noul parfum masculin al casei Kenzo. Lansat în 2023, se înscrie în linia celorlalte parfumuri Kenzo Homme, combinând note lemnos și marine pentru un rezultat atât senzual, cât și viril.

Un parfum lemnos și marin

Homme Eau de Parfum se deschide cu note de vârf de mandarină, grapefruit și bergamotă. Aceste note proaspete și acrisoare sunt rapid învăluite de un miez de lemn de cedru, patchouli și lemn de santal. Baza, pe de altă parte, este compusă din note de ambră, vanilie și mosc.

Un parfum pentru un bărbat liber

Homme Eau de Parfum (barbati) este un parfum pentru un bărbat liber și îndrăzneț. Este atât senzual, cât și viril, și va fi pe placul bărbaților care caută un parfum unic și de neuitat.

Sticla

Flaconul este o sticlă din sticlă transparentă, surmontată de un capac din metal negru. Este simplu și elegant, la fel ca parfumul pe care îl conține.

Preț

Eau de Parfum este disponibil în vaporizator de 50 ml și 100 ml. Prețul său variază între 60 și 100 de euro. Depinde de cati ml contine flaconul.

Si pentru ca sa inchei prezentarea acestu parfum, am sa spun si parerea mea personala despre acesta:

Homme Eau de Parfum este un parfum reușit, care îmbină perfect notele de lemn și marin. Este atât senzual, cât și viril, și va fi pe placul bărbaților care caută un parfum unic și de neuitat. Trebuie sa-l incercati negresit pentru dvs dar si pentru placerea jumatatii dvs.

kenzo

Asadar ce retinem de la casa Kenzo?

Ultimul parfum iesit pe piata ( ca vorbim despre cel pentru femei sau pentru barbati) se prezintă ca un nou pas într-o călătorie olfactivă care a durat deja mai bine de două decenii. Cu istoria sa bogată în parfumerie, Kenzo arată că nu numai că poate să se adapteze la tendințe, ci și să le creeze.

Este clar că, respectându-și rădăcinile, casa nu a terminat să ne surprindă. Iubitorii de parfum așteaptă deja cu nerăbdare următoarea inovație de la Kenzo, deoarece dacă istoria ne-a învățat ceva, este că marca nu va înceta niciodată să redefinească regulile jocului.

Acestea fiind spuse retinem un rezumat al evolutiei lui Kenzo în parfumerie, o poveste fascinantă de creativitate, audicitate și inovație. Ultimul parfum al mărcii este mai mult decât o nouă aromă; este continuarea unei aventuri olfactive care ne reamintește de ce acesta rămâne un jucător cheie în lumea frumuseții.

Kenzo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *