Elizabeth Arden Red Door, parfum de damă, spray de apă de toaletă

4.200,00 lei

Category:

Description

De la producator

De la Parcos, partenerul oficial al mărcii

ww

Beneficii Simțiți-vă proaspăt, simțiți-vă bine Utilizare recomandată

Pulverizați pe punctele de puls.

Notă de vârf: Crin de vale, frezie, violete sălbatice.

Despre produs:

Plin de farmec. Elegant. Sofisticat. Un amestec de flori bogate, rare, Red Door este parfumul clasic de semnătură al lui Elizabeth Arden. Acest buchet floral bogat și elegant celebrează glamourul și luxul emblematicei Red Door.

Descriere

Elizabeth Arden a înființat industria frumuseții americane în urmă cu un secol, când a deschis primul salon cu ușă roșie de pe Fifth Avenue, New York, în 1910. Convingerea fundamentală a lui Elizabeth Arden era că frumusețea nu ar trebui să fie un furnir de machiaj, ci o cooperare inteligentă între știință și natură. pentru a dezvolta cele mai bune atuuri naturale ale unei femei. Ea a trăit după mantra, a fi frumoasă este dreptul la naștere al fiecărei femei. De la crema clasică de cult de opt ore, legenda ei parfum de iarbă albastră sau rujul ei îndrăzneț roșu victorie, lista de inovații în materie de frumusețe a lui Elizabeth Arden este lungă.

11

Despre brand:

Elizabeth Arden a înființat industria frumuseții americane în urmă cu un secol, când a deschis primul salon Red Door pe Fifth Avenue, New York, în 1910. Convingerea fundamentală a Elizabeth Arden era că frumusețea nu ar trebui să fie un furnir de machiaj, ci o cooperare inteligentă între știință și natură. pentru a dezvolta cele mai bune atuuri naturale ale unei femei. Ea a trăit după mantra: „A fi frumoasă este dreptul de naștere al fiecărei femei”. De la cult-clasica Eight Hour Cream, legenda ei parfum Blue Grass sau rujul ei îndrăzneț Victory Red, lista de inovații de frumusețe a lui Elizabeth Arden este lungă. Un antreprenor, un avocat al femeii și un campion al frumuseții holistice Valorile Elizabeth Arden și produsele care le inspiră rămân mai relevante astăzi decât oricând.

11

22

33

Notele de varf ale unui parfum reprezinta prima impresie. Este extrem de important ca notele de vârf nu numai să reușească să te atragă, ci și să treacă fără probleme în inima parfumului. Notele de vârf sunt, de asemenea, primele care se estompează, având în vedere structura lor moleculară ușoară.

Notele de mijloc sunt considerate inima parfumului. Ele durează mai mult decât notele de vârf și au o influență puternică asupra notelor de bază viitoare. Este adesea o combinație fină de note florale și de fructe; uneori infuzat cu condimente precum scorțișoară, nucșoară și cardamom.

Sarcina Notelor de bază este de a oferi o impresie de durată. Aceste note adesea bogate persistă pe piele ore întregi după ce notele de vârf s-au disipat. Notele de bază se amestecă cu notele de mijloc pentru a crea întregul corp al parfumului.

Ghid de parfumuri

22

Î. Care este diferența dintre Parfum, Eau de Parfum (EDP), Eau de Toilette (EDT) și Eau de Cologne (EDC)?

A. Diferența este pur și simplu o chestiune de cantitate sau concentrație de uleiuri din parfum. Aceste uleiuri se numesc „suc”. Cea mai mare concentrație de „suc” este în parfum (sau parfum), urmată de Eau de Parfum, Eau de Toilette și în final Eau de Cologne.

Î. De ce unele parfumuri par să reziste mult mai mult decât altele?

A. Persoanele cu piele uscată găsesc, de obicei, timpul de păstrare a parfumului mai scurt decât cei cu ten gras, deoarece pielea grasă are mai multă umiditate naturală pentru a reține parfumul.

Î. Cum îmi pot face parfumul să dureze mai mult?

A. Aplică-ți parfumul jos pe corp, precum și în spatele urechilor și pe gât, astfel încât parfumul să se ridice și să nu-l pierzi la fel de repede. Un spray ușor pe păr poate dura toată ziua. Pentru un efect de lungă durată, pulverizează-l la glezne; permite parfumului să înflorească.

11

De ce parfumurile miros diferit la diferiți oameni?

A. Chimia corpului, dieta și vârsta afectează impactul parfumurilor asupra pielii. De asemenea, un parfum este format din multe uleiuri esențiale. Anumite uleiuri esențiale au afinitate pentru pielea noastră și pot fi absorbite, în timp ce altele nu. Acest lucru creează un dezechilibru asupra pielii și explică diferența.

Î. Este important să schimbăm parfumurile în funcție de diferitele anotimpuri ale anului?

A. Da, deoarece căldura crește intensitatea unui parfum. Un ghid bun de urmat este să purtați mirosuri mai ușoare vara și mai puternice iarna. Mirosurile de citrice sunt perfecte pentru vară, în timp ce cele orientale sunt mai bune pentru iarnă.

Î. Este adevărat că o persoană are propria sa „amprentă digitală mirositoare”?

A. Da. Fiecare persoană are identitatea sa unică de miros, care este o funcție de ereditate (gene), tip de piele (uscat/gras/deschis/întunecat), culoarea părului, dieta, medicamentele luate, nivelul de stres și mediul în care se află. ea locuiește în.

Este întrerupt de producător: Nr
Dimensiuni produs: 0,17 x 0,08 x 0,04 inci; 3,74 uncii
Numărul modelului articolului: ‎ 10000693
Departament: Femeie
UPC : ‎ 085805114435 085805558208
Producător : PerfumeWorldWide, Inc. Drop Ship
ASIN: B008IDOXHC
Țara de origine: SUA

https://m.media-amazon.com/images/I/31J1ln4YJlL.jpg
Price: $42.00
(as of May 10,2024 06:31:14 UTC )

See product

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Elizabeth Arden Red Door, parfum de damă, spray de apă de toaletă”

Your email address will not be published. Required fields are marked *